Het gezicht achter mindful zaken

Mijn naam is Ine van Gisbergen. Net als jij vervul ik vele rollen in mijn leven. Om er een paar te noemen: moeder, dochter, vriendin, leerling, trainer, ondernemer, schrijver, lezer.

Het mezelf en anderen trainen in goed opletten en automatisch gedrag vervangen door bewuste keuzes, zie ik als mijn missie. Ik geef mijn aandacht en talenten graag aan inspirerende ontmoetingen en projecten, waarvan ik het gevoel heb dat het geheel er een beetje mooier van wordt.

Persoonlijk
Ik hou van een persoonlijke aanpak. Dat zie je terug in de training, maar ook in de projecten waar ik mee bezig ben. Zo schuw ik het persoonlijke niet in mijn blogs en in mijn gedichtenbundel jij was hier, en nu?’ rond het thema troost bij verlies. Ik woon in Amsterdam samen met mijn vriend Bas, onze dochter van 12 en zoon van 14. Ik ben gezegend met een cadeaudochter van 25,  op wie ik dol ben. Ik ben empatisch, kan goed organiseren en slecht inparkeren. Ook mag ik vaak geduld oefenen. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, tafeltennis en hardlopen. Een grote passie is het amateurtheater, waarin ik al ruim tien jaar actief ben. Ook bestudeer ik sinds vijf jaar een Cursus in Wonderen en ben actief in meditatiegroepen.

Ik ben benieuwd welke zaken jouw aandacht vragen. Ik ga graag met je in gesprek.

Veel hartelijks,
Ine van Gisbergen
ine@mindfulzaken.nl
06-12222685